Pivovarna Laško ponovno bez dokapitalizacije?

Bez autora
Aug 28 2012

Pivovarna Laško, koja gotovo u potpunosti kontrolira Pivovaru Union, nije imala problema u glasovanju na sjednici skupštine Uniona. Laško će, naime, dobiti 2,7 milijuna eura od dividendi Uniona, dok je tri milijuna eura bilančne dobiti ostalo neraspoređeno. Uprava je dobila i ovlaštenje za kupnju vlastitih dionica po cijeni od stotinu do 200 eura. Dioničari Laškog prema nekim informacijama neće izglasati prijedlog o dokapitalizaciji, za koju Uprava treba 75 posto glasova na skupštini na kojoj se obračunava ukupni kapital. Laško već plaća kamate iz novčanog toka, a ove godine vjerovnicima mora vratiti i dio glavnice.

Pivovarna Laško ponovno bez dokapitalizacije?Pivovarna Laško, koja gotovo u potpunosti kontrolira Pivovaru Union, nije imala problema u glasovanju na sjednici skupštine Uniona.

Laško će, naime, dobiti 2,7 milijuna eura od dividendi Uniona, dok je tri milijuna eura bilančne dobiti ostalo neraspoređeno. Uprava je dobila i ovlaštenje za kupnju vlastitih dionica po cijeni od stotinu do 200 eura.

Dioničari Laškog prema nekim informacijama neće izglasati prijedlog o dokapitalizaciji, za koju Uprava treba 75 posto glasova na skupštini na kojoj se obračunava ukupni kapital. Laško već plaća kamate iz novčanog toka, a ove godine vjerovnicima mora vratiti i dio glavnice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik